Herbata czarna, zielona, czerwona, biała... Jak powinniśmy je odpowiednio parzyć i w jakich filiżankach pić opowie nam Joanna Scheuring-Wielgus, wielka miłośniczka herbaty i sommelier herbaciany.
Zapraszamy na filiżankę dobrej herbaty i małe słodkie co nieco. Dowiecie się, że herbata jest nie tylko zwykłym napojem znanym od wieków. Japonia czy Anglia to kraje gdzie herbata jest traktowana szczególnie. Nasza sommelier podróżując m.in. po obu tych krajach miała możliwość odkrycia herbacianych tajników, którymi się z nami podzieli.
Ilość miejsc ograniczona. Serdecznie zapraszamy
Wejście na salę w bucikach zastępczych lub ochraniaczach (dostępne w naszej szatni)
Warsztaty są przeznaczone dla młodzieży i osób dorosłych. Jeśli będą państwo chcieli zostawić pod naszą opieką dzieci młodsze (w sali obok) prosimy o wcześniejsze informacje. Koszt pobytu malucha pod opieką naszej animatorki w czasie trwania warsztatów z herbaty to 20 zł.